PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

VMESTNOST: Med angeli in demoni

Izkustveno izobraževalno vodstvo v obliki usposabljanja s praktično delavnico ob razstavi

28. september 2023

Galerija ZDSLU

Od 11.00 do 14.00

3 urno usposabljanje 160,00 eur (samozaposleni 80,00 eur, nezaposleni po svojih zmožnostih)

Izdelek brez naslova-92
Hendikep nebes, foto: Katja Bednařik Sudec

Izkustveno izobraževalno vodstvo v obliki usposabljanja s praktično delavnico, ob razstavi VMESNOSTI: Med angeli in demoni, Dušana Fišerja in Katje Bednarik Sudec za pridobitev kompetenc za pripravo samostojnih vodstev za raznolike skupine in pridobitev znanj za vodenje po dotični razstavi (za pedagoške delavce za OŠ od 12 let naprej, SŠ, pedagoške delavce muzejev in galerij, za specifične družbene skupine, npr. za delo s slepimi in slabovidnimi).

Delavnico bo vodila so-avtorica razstave Katja Bednarik Sudec. V likovnem polju deluje kot slikarska in pedagoginja v kulturi, kjer zagovarja pozicijo umetniškega dela v širšem družbenem kontekstu.

Prijave na katjabesu@gmail.com in na 068604670 do 25. 9. 2023. 

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

Digitalizacija in poklici prihodnosti

KATIS izobraževanje v Računalniškem muzeju

Računalniški muzej

9., 16. in 23. november 2023

Program je zastavljen tako, da udeleženci in udeleženke najprej poglobljeno spoznajo zgodovino računalništva in digitalizacije družbe ter principe računalniškega mišljenja in pridobijo tematsko usmerjene uvide v določene razvojne faze interakcije med človekom in tehnologijo s pomočjo vsebin stalne razstave Računalniškega muzeja in primerkov strojne in programske opreme iz naše bogate…

zaključenox

S knjigo v svet

Osrednji simpozij Bralne značke

Gospodarsko razstavišče

21. november 2023

Naš tradicionalni novembrski simpozij S knjigo v svet bo potekal 21. novembra, prvi dan Slovenskega knjižnega sejma, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (dvorana Urška 4).

zaključenox

Knjižnica Otona Župančiča

9. november 2023

Na posvetovanju bodo pod drobnogled vzeli najstnike in branje ter si pogledali, kaj se dogaja na področju mladinske književnosti.

zaključenox

Improkluzija – metode improvizacijskega gledališča za šole

Izobraževanja za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju

Društvo IMPRO

18. november 2023, 20. januar in 20. april 2024

Udeleženci na treh enodnevnih delavnicah spoznajo osnovne metode improvizacijskega gledališča in pod vodstvom mentorjev raziskujejo, kako lahko v različnih okoliščinah te vključijo v učni proces. Izobraževanje vodijo izkušeni gledališki pedagogi in improvizatorji. Delavnice so primerne za vse strokovne delavce v VIZ, predhodno poznavanje impro gledališča ni potrebno.

aktualnox

Sorodne povezave