PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Dance and the Child International 2024

Mednarodna konferenca

7. julij do 12. julij 2024

dogodek / novica

Dance and the Child International 2024

preberi več

Bazar (15)

Z veseljem sporočamo, da bo julija 2024 v Sloveniji potekala Mednarodna konferenca Dance and the Child International 2024. Gre za enormen dogodek, ki bo v Slovenijo pripeljal strokovnjake in plesne pedagoge ter mlade plesalce iz celega sveta in je priložnost, ki je ni zamuditi, saj se konferenca redko zgodi v Evropi.

Konferenca bo prvič od obstoja daCi organizacije potekala v Sloveniji, od nedelje 7. julija do petka 12. julija 2024 v Ljubljani v soorganizaciji Pedagoške fakultete UL in JSKD.

Naš cilj je združiti široko mednarodno skupnost učiteljev, vzgojiteljev, plesnih pedagogov, športnik pedagogov, mladih plesalcev, umetnikov, raziskovalcev in drugih strokovnjakov na področju plesne umetnosti in vključevanja gibanja v učenje in poučevanje.

Zgodnja prijava: 220 eur odrasli, študenti in upokojenci 150 eur, otroci in mladostniki do 18 let 100 eur.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

Digitalizacija in poklici prihodnosti

KATIS izobraževanje v Računalniškem muzeju

Računalniški muzej

9., 16. in 23. november 2023

Program je zastavljen tako, da udeleženci in udeleženke najprej poglobljeno spoznajo zgodovino računalništva in digitalizacije družbe ter principe računalniškega mišljenja in pridobijo tematsko usmerjene uvide v določene razvojne faze interakcije med človekom in tehnologijo s pomočjo vsebin stalne razstave Računalniškega muzeja in primerkov strojne in programske opreme iz naše bogate…

zaključenox

S knjigo v svet

Osrednji simpozij Bralne značke

Gospodarsko razstavišče

21. november 2023

Naš tradicionalni novembrski simpozij S knjigo v svet bo potekal 21. novembra, prvi dan Slovenskega knjižnega sejma, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (dvorana Urška 4).

zaključenox

Knjižnica Otona Župančiča

9. november 2023

Na posvetovanju bodo pod drobnogled vzeli najstnike in branje ter si pogledali, kaj se dogaja na področju mladinske književnosti.

zaključenox

Improkluzija – metode improvizacijskega gledališča za šole

Izobraževanja za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju

Društvo IMPRO

18. november 2023, 20. januar in 20. april 2024

Udeleženci na treh enodnevnih delavnicah spoznajo osnovne metode improvizacijskega gledališča in pod vodstvom mentorjev raziskujejo, kako lahko v različnih okoliščinah te vključijo v učni proces. Izobraževanje vodijo izkušeni gledališki pedagogi in improvizatorji. Delavnice so primerne za vse strokovne delavce v VIZ, predhodno poznavanje impro gledališča ni potrebno.

aktualnox

Sorodne povezave