PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

ABC bralne pismenosti V

Družinska pismenost

2. do 5. oktober 2023

Na spletu

Od 16.00 do 19.00

Brezplačno

dogodek / novica

ABC bralne pismenosti V

preberi več

Izdelek brez naslova-93

V Centru za spodbujanje bralne pismenosti  v Mariborski knjižnici pripravljamo strokovni posvet ABC bralne pismenosti V, s katerim želimo iz različnih vidikov osvetliti branje, bralno pismenost in bralno kulturo.

Letošnja tema je družinska pismenost. Dogodek bo potekal na spletu, med 2. in 5. oktobrom 2023, od 16. in 19. ure. Namenjen je strokovnim delavcem v vrtcih, šolah in knjižnicah ter drugi zainteresirani javnosti. Prijave potekajo od 4. do 29. septembra 2023 na spletni strani Mariborske knjižnice: https://www.mb.sik.si/abc-bralne-pismenosti-2023.html. Prijavljeni udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

Digitalizacija in poklici prihodnosti

KATIS izobraževanje v Računalniškem muzeju

Računalniški muzej

9., 16. in 23. november 2023

Program je zastavljen tako, da udeleženci in udeleženke najprej poglobljeno spoznajo zgodovino računalništva in digitalizacije družbe ter principe računalniškega mišljenja in pridobijo tematsko usmerjene uvide v določene razvojne faze interakcije med človekom in tehnologijo s pomočjo vsebin stalne razstave Računalniškega muzeja in primerkov strojne in programske opreme iz naše bogate…

zaključenox

S knjigo v svet

Osrednji simpozij Bralne značke

Gospodarsko razstavišče

21. november 2023

Naš tradicionalni novembrski simpozij S knjigo v svet bo potekal 21. novembra, prvi dan Slovenskega knjižnega sejma, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (dvorana Urška 4).

zaključenox

Knjižnica Otona Župančiča

9. november 2023

Na posvetovanju bodo pod drobnogled vzeli najstnike in branje ter si pogledali, kaj se dogaja na področju mladinske književnosti.

zaključenox

Improkluzija – metode improvizacijskega gledališča za šole

Izobraževanja za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju

Društvo IMPRO

18. november 2023, 20. januar in 20. april 2024

Udeleženci na treh enodnevnih delavnicah spoznajo osnovne metode improvizacijskega gledališča in pod vodstvom mentorjev raziskujejo, kako lahko v različnih okoliščinah te vključijo v učni proces. Izobraževanje vodijo izkušeni gledališki pedagogi in improvizatorji. Delavnice so primerne za vse strokovne delavce v VIZ, predhodno poznavanje impro gledališča ni potrebno.

aktualnox

Sorodne povezave