PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Zasebnost

Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala www.kulturnibazar.si.

Objava in dostop do informacij

Uredniški odbor Kulturnega bazarja (Cankarjev dom) pri objavi informacij skrbi za njihovo pravilnost, popolnost in ažurnost ter deluje z največjo skrbnostjo. Njegova kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake v informacijah je popolnoma izključena in ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih, nepopolnih ali netočnih informacij, ki smo jih od kulturnih in drugih ustanov ali posameznikov prejeli za objavo na spletnih straneh Kulturnega bazarja.

Pošiljatelj vsebin za objavo je zavezan k resničnosti podatkov ter k urejenim avtorskim pravicam za objavo (novic in slikovnega gradiva).

Uredniški odbor Kulturnega bazarja (Cankarjev dom) si pridržuje pravico, da lahko prejete informacije pred objavo ustrezno uredniško in jezikovno uredi. Za uporabnike je to pravno obvestilo zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da ga v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Varstvo osebnih podatkov

Kot uporabnike naše spletne strani (registrirane koordinatorje kulturno-umetnostne vzgoje) vas želimo seznaniti, da bomo izključno za potrebe komuniciranja z vami uporabljali vse od vas pridobljene informacije ali gradivo ter da vašega imena in drugih osebnih podatkov ne bomo uporabljali v nasprotju z vašo voljo. Vaše osebne podatke bomo začeli obdelovati v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov le na podlagi vašega posebnega dovoljenja. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki bodo shranjeni in uporabljani le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena.

V zvezi z varstvom osebnih podatkov vam zagotavljamo, da glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja evidenc podatkov ter drugih pravic in obveznosti, ki jih Cankarjev dom kot upravljavec zbirke ima, v celoti spoštujemo zakonske določbe.

Na podlagi vaše privolitve bomo vaše osebne podatke uporabljali za potrebe obveščanja o dogajanju na področju kulturno-umetnostne vzgoje in vas prek različnih komunikacijskih sredstev seznanjali z dejavnostmi Kulturnega bazarja. Za vse osebne podatke, ki nam jih zaupate, imate kadar koli pravico dostopa do podatkov, njihovega popravka, izbrisa (»pravica do pozabe«), omejitve obdelave, prenosljivosti podatkov, ugovora. Premislite si lahko kadarkoli: bodisi s klikom na gumb za odjavo v nogi vsakega e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali s posredovanjem svoje zahteve na naslov info@kulturnibazar.si. Z vašimi informacijami ravnamo spoštljivo. Za namene avtomatiziranega obveščanja uporabljamo platformo MailChimp, ki ji posredujemo vaše informacije in deluje v obdelavi podatkov. Njihov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe so na naslednji povezavi: https://mailchimp.com/legal/.

Avtorske pravice

Vse pravice v zvezi z vsebino in grafičnimi elementi, ilustracijami oziroma drugimi predstavitvami v kakršni koli obliki na naših spletnih straneh so pridržane in so lahko reproducirane le v nekomercialne namene. Pri tem je treba natančno ohraniti vsa opozorila o avtorskih in drugih intelektualnih ali drugih lastninskih pravicah.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Soglasje ob registraciji koordinatorjev

Strinjam se s prejemanjem obvestil za registrirane koordinatorje kulturno-umetnostne vzgoje.

OPOMBA: Informacije o vašem e-poštnem naslovu uporabljamo za obveščanje o aktualnih dogodkih na področju kulturno-umetnostne vzgoje. Premislite si lahko kadarkoli: bodisi s klikom na gumb za odjavo v nogi vsakega e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali s posredovanjem svoje zahteve na naslov info@kulturnibazar.si. Z vašimi informacijami ravnamo spoštljivo. Za namene avtomatiziranega obveščanja uporabljamo platformo MailChimp, ki ji posredujemo vaše informacije in deluje v obdelavi podatkov. Njihov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe se nahajajo na naslednji povezavi: https://mailchimp.com/legal/.

Sorodne povezave