PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Piškotki

Politika piškotkov

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo, ko se vrnete na spletno stran ter omogočimo njeno boljše delovanje in uporabo. Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

 

Na naši spletni strani uporabljamo začasne/sejne piškotke (ASPSESSIONxxxx), ki se uporabljajo za normalno delovanje spletne strani (uporabnikova izbira jezika spletne strani). Čas trajanja: le za čas seje.

 

Sejni piškotki so nujni za delovanje sistema ter urejanje in prikaz vsebin. Poskrbijo za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani, zato so tudi v Zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) navedeni med izjemami, za katere ni potrebna privolitev uporabnika. Piškotki se izbrišejo takoj, ko uporabnik odide s spletne strani. Sejni piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov o uporabniku.

 

Izjavljamo, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Upravljanje vaše politike zasebnosti z uporabo piškotkov

Pri vašem prvem obisku naše spletne strani vas s pasico na zgornjem delu strani vprašamo za dovoljenje uporabe piškotkov. Nastavitev si bomo zapomnili za naslednji obisk, nastavitev pa lahko v nadaljevanju vedno spremenite.

 

Vašo odločitev zapišemo v piškotek: lastni (cookie_choice), vsebuje informacijo o odločitvi uporabnika glede uporabe piškotkov. Čas trajanja: eno leto.

Izklop piškotkov

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, se lahko zgodi, da kakšna izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala.

Sorodne povezave