PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Pravljični studio

Decembrska pripovedovalska delavnica za učitelje in predstavitev pripovedovalskih orodij

14. december in 15. december 2022

Mestna knjižnica Kranj in Mariborska knjižnica

Brezplačno

Izdelek brez naslova-5
Ilustracija: Matija Medved

Projekt Pravljični studio, ki ga razvijamo na Vodnikovi domačiji Šiška, je nastal iz prepričanja, da so prav otroci lahko zelo ustvarjalni pripovedovalci ter da je zelo pomembno, da odrasli, učitelji in vzgojitelji, starši in stari starši, ta potencial prepoznamo in ga dejavno podpremo.
Delavnica, ki jo vodi pripovedovalka in idejna vodja projekta Špela Frlic, je namenjena predstavitvi pripovedovalskih orodij in mogočih načinov vključevanja pripovedovanja pri delu z otroki. Še posebej toplo vabimo vzgojitelje, učitelje, ki poučujejo otroke 1. triade OŠ, in šolske knjižničarje. Delavnica je za udeležence brezplačna, ob zaključku pa prejmejo potrdilo o udeležbi.

Na voljo sta dva termina:
KRANJ / 14. 12. 2022 / 13.30–15.30 v prostorih Mestne knjižnice Kranj
MARIBOR / 15. 12. 2022 / 14.00–16.00 v prostorih Mariborske knjižnice
Prijave sprejemamo na pravljicni.studio@divjamisel.org do zapolnitve mest.
Več informacij o projektu na www.pravljicnistudio.si.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

ABC bralne pismenosti V

Družinska pismenost

Na spletu

2. do 5. oktober 2023

V Centru za spodbujanje bralne pismenosti  v Mariborski knjižnici pripravljamo strokovni posvet ABC bralne pismenosti V, s katerim želimo iz različnih vidikov osvetliti branje, bralno pismenost in bralno kulturo.

aktualnox

VMESTNOST: Med angeli in demoni

Izkustveno izobraževalno vodstvo v obliki usposabljanja s praktično delavnico ob razstavi

Galerija ZDSLU

28. september 2023

Izkustveno izobraževalno vodstvo v obliki usposabljanja s praktično delavnico, ob razstavi VMESNOSTI: Med angeli in demoni, Dušana Fišer in Katje Bednarik Sudec za pridobitev kompetenc za pripravo samostojnih vodstev za raznolike skupine in pridobitev znanj za vodenje po dotični razstavi.

aktualnox

7. julij do 12. julij 2024

v Sloveniji bo prvič potekala Mednarodna konferenca Dance and the Child International 2024. Gre za enormen dogodek, ki bo v Slovenijo pripeljal strokovnjake in plesne pedagoge ter mlade plesalce iz celega sveta in je priložnost, ki je ni zamuditi, saj se konferenca redko zgodi v Evropi.

aktualnox

Atrij ZRC in Kino šiška

5. do 8. oktober 2023

Tridnevna mednarodna konferenca Strip in skupnost je posvečena mnogostranskim vlogam in pomenu stripa v najširši družbi. Kako stripovske pripovedi pomagajo pri osmišljanju sveta, razumevanju družbenih pojavov in sprememb, kakšna je moč stripa pri ustvarjanju (umetniških) skupnosti in kako lahko pripomore k izboljšanju socialne in kulturne prepoznavnosti oziroma družbene vključenosti različnih marginaliziranih družbenih…

aktualnox

Sorodne povezave