PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Posvet Vključujoča šola

26. oktober 2023

Državni izpitni center v Ljubljani (RIC)

Od 9.00 do 16.20

Brez kotizacije

Center RS za poklicno izobraževanje in usposabljanje vabi na tretji letni posvet za svetovalne in vodstvene delavce v poklicnem in strokovnem izobraževanju z naslovom Vključujoča šola.
Na posvetu bodo predstavili rezultate raziskave o inkluziji v poklicnem in strokovnem izobraževanju v kontekstu pravičnosti, prav tako pa bomo spregovorili o potencialu umetnosti, o individualizaciji, vključevanju priseljencev in socialno-čustvenih kompetencah v šolskem prostoru.
Več informacij o prijavi in programu posveta najdete na povezavi.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

Digitalizacija in poklici prihodnosti

KATIS izobraževanje v Računalniškem muzeju

Računalniški muzej

9., 16. in 23. november 2023

Program je zastavljen tako, da udeleženci in udeleženke najprej poglobljeno spoznajo zgodovino računalništva in digitalizacije družbe ter principe računalniškega mišljenja in pridobijo tematsko usmerjene uvide v določene razvojne faze interakcije med človekom in tehnologijo s pomočjo vsebin stalne razstave Računalniškega muzeja in primerkov strojne in programske opreme iz naše bogate…

zaključenox

S knjigo v svet

Osrednji simpozij Bralne značke

Gospodarsko razstavišče

21. november 2023

Naš tradicionalni novembrski simpozij S knjigo v svet bo potekal 21. novembra, prvi dan Slovenskega knjižnega sejma, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (dvorana Urška 4).

zaključenox

Knjižnica Otona Župančiča

9. november 2023

Na posvetovanju bodo pod drobnogled vzeli najstnike in branje ter si pogledali, kaj se dogaja na področju mladinske književnosti.

zaključenox

Improkluzija – metode improvizacijskega gledališča za šole

Izobraževanja za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju

Društvo IMPRO

18. november 2023, 20. januar in 20. april 2024

Udeleženci na treh enodnevnih delavnicah spoznajo osnovne metode improvizacijskega gledališča in pod vodstvom mentorjev raziskujejo, kako lahko v različnih okoliščinah te vključijo v učni proces. Izobraževanje vodijo izkušeni gledališki pedagogi in improvizatorji. Delavnice so primerne za vse strokovne delavce v VIZ, predhodno poznavanje impro gledališča ni potrebno.

aktualnox

Sorodne povezave