PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Za odrom

Izobraževalni program za odrasle

od septembra 2024 do maja 2025

Slovenski gledališki inštitut in SNG Drama Ljubljana

Izdelek brez naslova-91

Slovenski gledališki inštitut in SNG Drama Ljubljana bosta tudi v gledališki sezoni 2024/25 nadaljevala svoje sodelovanje ter vabita ljubitelje gledališke umetnosti na andragoški program ZA ODROM, ki želi gledališko dediščino in gledališko umetnost približati najširši javnosti.

Udeleženci programa na rednih mesečnih srečanjih od septembra 2024 do maja 2025 spoznavajo gledališče preteklosti in sedanjosti ter dobivajo vpogled v zakulisje muzeja in gledališča. Na vodstvih, pogovorih in delavnicah se srečujejo z različnimi gledališkimi poklici, izkusijo potek dela v gledališču ter si širijo gledališka obzorja. V program priložnostno vključujemo tudi druge ustanove.

Več informacij in prijava (do zasedbe prostih mest) na naslovu sandra.jenko@slogi.si.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

Humor rešuje človeka

Nacionalni posvet

Cankarjev dom

9. september 2024

9. septembra 2024, vas ob mednarodnem dnevu pismenosti vabimo v Cankarjev dom na celodnevni Nacionalni posvet Bralnega društva Slovenije z naslovom HUMOR REŠUJE ČLOVEKA, ki je vključen tudi v Nacionalni mesec skupnega branja.

aktualnox

CŠOD OE Soča, Tolmin

Od 22. do 24. avgusta 2024

Literarna šola 2024 je namenjena odraslim udeležencem (od 18. leta naprej), ki jih zanima avtorsko literarno ustvarjanje, predvsem delo pri avtentičnem jeziku – pisanje besedil, pripovedovanje, kantavtorstvo … tudi v narečnem jeziku; tako poezija, proza kot besedila za glasbeno podlago (slovenske glasbene skupine …).

aktualnox

Bralne čajanke na daljavo

Šolsko leto 2024/2025

Prek Zoom povezave

Med 19. septembrom 2024 in 16. majem 2025

Čajanke so razdeljene na dva sklopa: BRALNE ČAJANKE NA DALJAVO I. (8 ur) in BRALNE ČAJANKE NA DALJAVO II. (8 ur) - Prijaviti se je treba na vsak sklop posebej. Vse čajanke bodo potekale preko zooma (ob četrtkih, med 17.00 in 19.00).

aktualnox

Ljubljana

7. marca 2025

Slušatelji se bodo seznanili z vrsto praktičnih napotkov, ki jih bodo lahko posredovali staršem in otrokom v predbralnem in zgodnjem bralnem obdobju; bistvo vseh izkušenj je, da je branje prijetno, koristno ... in da je dobro razvita bralna sposobnost nujno potrebna.

aktualnox

Sorodne povezave