PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Uporaba malih tolkal v praksi

Strokovno izobraževanje

Med 17. oktobrom in 14. novembrom 2022

Na spletu

Izdelek brez naslova-10

Izobraževanje je namenjeno strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju, ki bi želeli spoznati in aktivno uporabljati pri delu mala tolkala, kot so triangel, tamburin, glasbene cevi, šejker, ropotulja, les, palčke in druge.

Izobraževanje poteka v štirih terminih z začetkom v ponedeljek, 17. oktobra 2022. Izobraževanje bo vodil Jaka Strajnar, akademski glasbenik in profesor tolkal.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

SESTRSTVO

Strokovni posvet za pedagoginje in pedagoge

Kinodvor, Dvorana dijaškega doma Tabor in Galerija ŠKUC

8. oktobra 2024

Na predavanju in delavnici bomo poglobile razumevanje konfliktov in načinov njihovega konstruktivnega reševanja. Definirale bomo razliko med konflikti in nasiljem ter krepile kompetence za soočanje z obojim. Posvet se bo zaključil z vodstvom po razstavi Katarine Jazbec, ki bo odpiral tematiko sestrstva v vizualni umetnosti.

aktualnox

Prek Zoom aplikacije

Od 20. do 23. maja 2024

"Pismenost je bistvena za človekov razvoj./…/ Ko govorimo o pismenosti, mislimo na zmožnost branja in pisanja na taki ravni, da posamezniki lahko učinkovito razumejo in uporabljajo pisno komunikacijo v vseh medijih (tiskanih in elektronskih), kar vključuje tudi digitalno pismenost." 

zaključenox

V SNG Maribor v letu 2024 pripravljajo strokovno izobraževanje, ki je sestavljeno iz teoretičnega in praktičnega dela, ki obsega aktivni ogled predstave, pogovore pred predstavo, refleksijo po njej in vodenje po gledališču.

zaključenox

Pionirski dom organizira dvodnevno intenzivno izobraževanje za učitelje v OŠ in SŠ ter ostale delavce v VIZ in kulturi. Poglobili se boste v bogastvo izraznosti polja filmskega dokumentarizma, ki pripoveduje o resničnosti in skozi njo na številne ustvarjalno vznemirljive načine, ter ob tem praktično izkusili, kako sami lahko izvajate delavnice…

zaključenox

Sorodne povezave