PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Gradnja skupinske dinamike v razredu in aktivno vključevanje napak v učni proces

DELAVNICA

15. oktober

Ljubljana

Izdelek brez naslova-11
Foto: arhiv Društva za kulturo in izobraževanje IMPRO

Na praktični delavnici v organizaciji Društva za kulturo in izobraževanje IMPRO bodo pedagoški delavci spoznali uporabo metod improvizacijskega gledališča v kontekstu dela z razredom.

Udeleženci se bodo na delavnicah spoznali z osnovnimi metodami improvizacijskega gledališča in spoznali, kako lahko te metode vključijo v proces gradnje in vzdrževanja pozitivne dinamike v skupini. Z impro igrami bodo naslovili vprašanje napak in kako se nanje odzvati za zagotavljanje spodbudnega učnega okolja.
Izobraževanje bo potekalo pod vodstvom izkušenih gledaliških pedagogov in improvizatorjev.

Delavnica je primerna za vse strokovne delavce VIZ, predhodno poznavanje impro gledališča ni potrebno.
Izobraževanje je vključeno v Katalog KATIS, prijava je odprta do 10. oktobra oz. do zapolnitve mest.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

ABC bralne pismenosti V

Družinska pismenost

Na spletu

2. do 5. oktober 2023

V Centru za spodbujanje bralne pismenosti  v Mariborski knjižnici pripravljamo strokovni posvet ABC bralne pismenosti V, s katerim želimo iz različnih vidikov osvetliti branje, bralno pismenost in bralno kulturo.

aktualnox

VMESTNOST: Med angeli in demoni

Izkustveno izobraževalno vodstvo v obliki usposabljanja s praktično delavnico ob razstavi

Galerija ZDSLU

28. september 2023

Izkustveno izobraževalno vodstvo v obliki usposabljanja s praktično delavnico, ob razstavi VMESNOSTI: Med angeli in demoni, Dušana Fišer in Katje Bednarik Sudec za pridobitev kompetenc za pripravo samostojnih vodstev za raznolike skupine in pridobitev znanj za vodenje po dotični razstavi.

zaključenox

7. julij do 12. julij 2024

v Sloveniji bo prvič potekala Mednarodna konferenca Dance and the Child International 2024. Gre za enormen dogodek, ki bo v Slovenijo pripeljal strokovnjake in plesne pedagoge ter mlade plesalce iz celega sveta in je priložnost, ki je ni zamuditi, saj se konferenca redko zgodi v Evropi.

aktualnox

Atrij ZRC in Kino šiška

5. do 8. oktober 2023

Tridnevna mednarodna konferenca Strip in skupnost je posvečena mnogostranskim vlogam in pomenu stripa v najširši družbi. Kako stripovske pripovedi pomagajo pri osmišljanju sveta, razumevanju družbenih pojavov in sprememb, kakšna je moč stripa pri ustvarjanju (umetniških) skupnosti in kako lahko pripomore k izboljšanju socialne in kulturne prepoznavnosti oziroma družbene vključenosti različnih marginaliziranih družbenih…

aktualnox

Sorodne povezave