PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Proti izgorelosti z raziskovanjem medosebnih odnosov

Delavnica

15. februar 2024

Dijaški dom Tabor

Od 17.00 do 20.00

Brezplačno

dogodek / novica

Proti izgorelosti z raziskovanjem medosebnih odnosov

preberi več

Bazar (27)

Delavnica v organizaciji Mesta žensk posveča pozornost preprečevanju izgorelosti z vidika medosebnih odnosov v delovnem okolju. Zanimalo nas bo, kako medosebni odnosi na delovnem mestu vplivajo na doživljanje posameznika in kako prispevajo k izgorelosti. Delavnica je namenjena raziskovanju pomena skupine skozi skupinske ustvarjalne vaje in lastno refleksijo. Udeleženci delavnice bodo osvetlili, kako delujejo znotraj skupinskih procesov. Proti izgorelosti z raziskovanjem medosebnih odnosov je drugo srečanje podpornega sklopa dogodkov Preprečimo izgorelost v nevladnih organizacijah. Prijava na: brez.izgorelosti@cityofwomen.org

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

Sekcija za domoznanstvo in kulturno dediščino prevzema pobudo, da se po lanskem posvetu opravi še refleksija vsaj v delu ciljne skupine, ki se nanaša na mlajšo generacijo, in tako na podlagi zbranih dragocenih podatkov in primerov dobrih praks izkoristi dano priložnost in »zgodbo« še nadgradimo.

zaključenox

Knjižnica Otona Župančiča

13. marec 2024

Pogovarjali se bomo o značilnostih knjižnih serij in njihovi moči, da motivirajo za branje.

aktualnox

Izluščiti sonce in sence

Izkustvena delavnica avtentičnega pisanja, Pisanje skozi osebnostno rast

Cepetka Ljubljana

23. do 24. marec in 6. do 7. april 2024

Pozornost bomo usmerili k opazovanju lastnega ustvarjalnega procesa in njegovih splošnih zakonitosti, osredotočili se bomo na iskanje notranjih vsebin, na proces pisanja, zastoje pri pisanju in vredotenje lastnih besedil.

aktualnox

(Ne)kreativne delavnice pisanja

Pesniška delavnica JSKD

Center za poezijo Tomaža Šalamuna

Ob petkih od 1. marca do 17. maja 2024

Na desetih zaporednih delavnicah bodo udeleženci pisali avtorsko poezijo po vajah iz priročnika Poezija - kako spodleteti bolje (JSKD, junij 2024), avtorja in pesnika dr. Zorana Prevca. Desetim vajam sledi javno branje pesmi in predstavitev priročnika, predvidoma v petek, 31. maja 2024, v Ljubljani ali Celju.

aktualnox

Sorodne povezave