PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Osnove filma in video raziskovanja s pomočjo pametnega telefona z Milošem Tomićem

26. maj in 27. maj 2023

Vetrinjski dvor, Maribor

od 16.00 do 19.00 in od 10.00 do 15.00

150 evrov

Untitled design(7)

8-urno usposabljanje za učitelje ponuja nabor aktivnih nalog, pri katerih s pomočjo pametnega telefona pridobimo vpogled v filmsko izražanje. Spoznamo pametno napravo kot orodje za ustvarjanje ter aplikacije za snemanje in video montažo, dejavno raziskujemo film in filmsko govorico.

Udeleženci na usposabljanju pridobimo znanje metodologije in načinov dela, ki jih lahko uporabimo pri pouku za podajanje osnovne filmske teorije ter z njimi motiviramo otroke in mlade za kreativno delo in izražanje skozi medij AV-ustvarjanja. Pametni telefon, ki je danes dostopen skoraj vsakemu, lahko služi kot orodje za ustvarjalno delo.
Delavnico vodi beograjski režiser in animator Miloš Tomić.

26. maj med 16.00 in 19.00 ter 27. maj 2023 med 10.00 in 15.00

Trajanje: 8 ur

Prijave na: hana@enimation.si

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

Digitalizacija in poklici prihodnosti

KATIS izobraževanje v Računalniškem muzeju

Računalniški muzej

9., 16. in 23. november 2023

Program je zastavljen tako, da udeleženci in udeleženke najprej poglobljeno spoznajo zgodovino računalništva in digitalizacije družbe ter principe računalniškega mišljenja in pridobijo tematsko usmerjene uvide v določene razvojne faze interakcije med človekom in tehnologijo s pomočjo vsebin stalne razstave Računalniškega muzeja in primerkov strojne in programske opreme iz naše bogate…

zaključenox

S knjigo v svet

Osrednji simpozij Bralne značke

Gospodarsko razstavišče

21. november 2023

Naš tradicionalni novembrski simpozij S knjigo v svet bo potekal 21. novembra, prvi dan Slovenskega knjižnega sejma, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (dvorana Urška 4).

zaključenox

Knjižnica Otona Župančiča

9. november 2023

Na posvetovanju bodo pod drobnogled vzeli najstnike in branje ter si pogledali, kaj se dogaja na področju mladinske književnosti.

zaključenox

Improkluzija – metode improvizacijskega gledališča za šole

Izobraževanja za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju

Društvo IMPRO

18. november 2023, 20. januar in 20. april 2024

Udeleženci na treh enodnevnih delavnicah spoznajo osnovne metode improvizacijskega gledališča in pod vodstvom mentorjev raziskujejo, kako lahko v različnih okoliščinah te vključijo v učni proces. Izobraževanje vodijo izkušeni gledališki pedagogi in improvizatorji. Delavnice so primerne za vse strokovne delavce v VIZ, predhodno poznavanje impro gledališča ni potrebno.

aktualnox

Sorodne povezave