PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Kulturni bazar 2024

Nacionalno strokovno usposabljanje

20. marec 2023

Cankarjev dom

Brezplačno

Bazar (17)

Največje strokovno usposabljanje KUV Kulturni bazar 2024, ki ga že 16. leto pripravljamo MK, MVI, ZRSŠ, Cankarjev dom (izvršni producent) s kulturnimi ustanovami in partnerji iz različnih resorjev, bo 20. marca 2024.

Strokovne delavke in delavce VIZ, še posebej pa registrirane koordinatorke in koordinatorje KUV ter predstavnice in predstavnike timov, ki v VIZ skrbite za načrtno KUV, vabimo, da v svojem LDN za šolsko leto 2023/24 načrtujete obisk enodnevnega nacionalnega strokovnega usposabljanja Kulturni bazar 2024.

 

Več o Kulturnem bazarju, ki poleg kulture, vzgoje in izobraževanja povezuje tudi druga področja (zdravje, šport, kmetijstvo, okolje in prostor …), si lahko ogledate na spletni strani https://kulturnibazar.si/. Program in prijavnica na brezplačno strokovno usposabljanje Kulturni bazar 2024 bosta objavljena v začetku februarja 2024. Udeleženci brezplačnega usposabljanja prejmejo potrdilo o udeležbi.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

ABC bralne pismenosti V

Družinska pismenost

Na spletu

2. do 5. oktober 2023

V Centru za spodbujanje bralne pismenosti  v Mariborski knjižnici pripravljamo strokovni posvet ABC bralne pismenosti V, s katerim želimo iz različnih vidikov osvetliti branje, bralno pismenost in bralno kulturo.

aktualnox

VMESTNOST: Med angeli in demoni

Izkustveno izobraževalno vodstvo v obliki usposabljanja s praktično delavnico ob razstavi

Galerija ZDSLU

28. september 2023

Izkustveno izobraževalno vodstvo v obliki usposabljanja s praktično delavnico, ob razstavi VMESNOSTI: Med angeli in demoni, Dušana Fišer in Katje Bednarik Sudec za pridobitev kompetenc za pripravo samostojnih vodstev za raznolike skupine in pridobitev znanj za vodenje po dotični razstavi.

aktualnox

7. julij do 12. julij 2024

v Sloveniji bo prvič potekala Mednarodna konferenca Dance and the Child International 2024. Gre za enormen dogodek, ki bo v Slovenijo pripeljal strokovnjake in plesne pedagoge ter mlade plesalce iz celega sveta in je priložnost, ki je ni zamuditi, saj se konferenca redko zgodi v Evropi.

aktualnox

Atrij ZRC in Kino šiška

5. do 8. oktober 2023

Tridnevna mednarodna konferenca Strip in skupnost je posvečena mnogostranskim vlogam in pomenu stripa v najširši družbi. Kako stripovske pripovedi pomagajo pri osmišljanju sveta, razumevanju družbenih pojavov in sprememb, kakšna je moč stripa pri ustvarjanju (umetniških) skupnosti in kako lahko pripomore k izboljšanju socialne in kulturne prepoznavnosti oziroma družbene vključenosti različnih marginaliziranih družbenih…

aktualnox

Sorodne povezave