PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

e-Kulturni bazar 2023

28. junij 2023 do 30. avgust 2023

Na spletu

Brezplačno

dogodek / novica

e-Kulturni bazar 2023

preberi več

E-strokovno usposabljanje Kulturni bazar 2023 prinaša izbor dogodkov s Kulturnega bazarja 2023, ki je potekal 31. marca v Cankarjevem domu v Ljubljani, ter filmski program in izbor radijskih iger.

Oglejte si programsko knjižico >

Foto © Nada Žgank

Udeležbo na strokovnem usposabljanju si zagotovite z e-prijavo, ki jo morate poslati najpozneje do 31. avgusta 2023. Ob prijavi boste na e-naslov prejeli kodo za ogled predavanj, ki si jih lahko ogledate kadarkoli v časovnem oknu od dneva prijave do 31. avgusta 2023.

Spletna projekcija filma Zeleni slon bo na voljo za ogled izključno v četrtek, 24. avgusta, med 16. in 23. uro, projekcija filma Kiti, varuhi planeta pa v sredo, 30. avgusta, med 16. in 23. uro. Tisti, ki boste ob prijavi izbrali ogled filma, boste na dan dogodka prejeli posebno kodo za ogled, uro zanj si v predvidenem časovnem okviru izberete sami. Za ogled filma je obvezna prijava najkasneje dan pred izbranim terminom spletnega ogleda.

 

Bazar
Kiti, varuhi planeta © arhiv Kinodvora

Lahko si ogledate posamezne dogodke v sklopu e-Kulturnega bazarja ali pa se udeležite celotnega strokovnega usposabljanja.

Vsi, ki boste označili, da želite prejeti potrdilo za opravljeno strokovno usposabljanje, se morate na KB udeležiti e-dogodkov v skupnem obsegu vsaj osmih šolskih ur in po ogledu vsebin izpolniti evalvacijski vprašalnik, ki vam ga bomo poslali na vaš e-naslov po 31. avgustu.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

ABC bralne pismenosti V

Družinska pismenost

Na spletu

2. do 5. oktober 2023

V Centru za spodbujanje bralne pismenosti  v Mariborski knjižnici pripravljamo strokovni posvet ABC bralne pismenosti V, s katerim želimo iz različnih vidikov osvetliti branje, bralno pismenost in bralno kulturo.

aktualnox

VMESTNOST: Med angeli in demoni

Izkustveno izobraževalno vodstvo v obliki usposabljanja s praktično delavnico ob razstavi

Galerija ZDSLU

28. september 2023

Izkustveno izobraževalno vodstvo v obliki usposabljanja s praktično delavnico, ob razstavi VMESNOSTI: Med angeli in demoni, Dušana Fišer in Katje Bednarik Sudec za pridobitev kompetenc za pripravo samostojnih vodstev za raznolike skupine in pridobitev znanj za vodenje po dotični razstavi.

zaključenox

7. julij do 12. julij 2024

v Sloveniji bo prvič potekala Mednarodna konferenca Dance and the Child International 2024. Gre za enormen dogodek, ki bo v Slovenijo pripeljal strokovnjake in plesne pedagoge ter mlade plesalce iz celega sveta in je priložnost, ki je ni zamuditi, saj se konferenca redko zgodi v Evropi.

aktualnox

Atrij ZRC in Kino šiška

5. do 8. oktober 2023

Tridnevna mednarodna konferenca Strip in skupnost je posvečena mnogostranskim vlogam in pomenu stripa v najširši družbi. Kako stripovske pripovedi pomagajo pri osmišljanju sveta, razumevanju družbenih pojavov in sprememb, kakšna je moč stripa pri ustvarjanju (umetniških) skupnosti in kako lahko pripomore k izboljšanju socialne in kulturne prepoznavnosti oziroma družbene vključenosti različnih marginaliziranih družbenih…

aktualnox

Sorodne povezave