PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Ogled filma Dej no

Strokovno srečanje

8. november 2022

Kinodvor

Ob 13.30

Izdelek brez naslova-53
Dej no (C’mon C’mon, Mike Mills, 2021)

Vabljeni na srečanje za strokovne delavce v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah.

Ogledali si bomo film Dej no, ki odpira vprašanja upoštevanja otrok in mladostnikov ter na drugi strani vodenja glede na predstave odraslih, kaj je v otrokovo dolgotrajno dobro.

Sledil bo pogovor, ki ga bosta vodila prof. dr. Robi Kroflič, teoretik vzgoje iz Oddelka za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani in dr. Zdenko Medveš, zaslužni profesor teorije vzgoje in zgodovine pedagogike.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

Digitalizacija in poklici prihodnosti

KATIS izobraževanje v Računalniškem muzeju

Računalniški muzej

9., 16. in 23. november 2023

Program je zastavljen tako, da udeleženci in udeleženke najprej poglobljeno spoznajo zgodovino računalništva in digitalizacije družbe ter principe računalniškega mišljenja in pridobijo tematsko usmerjene uvide v določene razvojne faze interakcije med človekom in tehnologijo s pomočjo vsebin stalne razstave Računalniškega muzeja in primerkov strojne in programske opreme iz naše bogate…

zaključenox

S knjigo v svet

Osrednji simpozij Bralne značke

Gospodarsko razstavišče

21. november 2023

Naš tradicionalni novembrski simpozij S knjigo v svet bo potekal 21. novembra, prvi dan Slovenskega knjižnega sejma, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (dvorana Urška 4).

zaključenox

Knjižnica Otona Župančiča

9. november 2023

Na posvetovanju bodo pod drobnogled vzeli najstnike in branje ter si pogledali, kaj se dogaja na področju mladinske književnosti.

zaključenox

Improkluzija – metode improvizacijskega gledališča za šole

Izobraževanja za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju

Društvo IMPRO

18. november 2023, 20. januar in 20. april 2024

Udeleženci na treh enodnevnih delavnicah spoznajo osnovne metode improvizacijskega gledališča in pod vodstvom mentorjev raziskujejo, kako lahko v različnih okoliščinah te vključijo v učni proces. Izobraževanje vodijo izkušeni gledališki pedagogi in improvizatorji. Delavnice so primerne za vse strokovne delavce v VIZ, predhodno poznavanje impro gledališča ni potrebno.

aktualnox

Sorodne povezave