PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Šola v kulturi za pedagoške delavke in delavce

25. do 27. avgusta 2024

Športno društvo Tabor

Izdelek brez naslova-89

Zavod Bunker že več let razvija format šole v kulturi, ki je inspiriran s šolo v naravi – le da naravo in naravoslovje ter šport zamenjamo z urbanim okoljem ter s kulturo in umetnostjo. Šole v kulturi izvajajo za tretjo triado osnovnih šol, občasno pa tudi za pedagoške delavke in delavce kot izobraževalni program in za spoznavanje s formatom.

Šola v kulturi je odprta za pedagoške delavke in delavce vseh vzgojno-izobraževalnih zavodov in vseh profilov, predznanje ali predizkušnje niso potrebne. Udeležba je brezplačna, nastanitev je »gverilska« v Športnem društvu Tabor, poskrbljeno je tudi za obroke. Po zaključku prejmete potrdilo o udeležbi z oceno števila izobraževalnih ur.Več o programu

Šola v kulturi je odprta za pedagoške delavke in delavce vseh vzgojno-izobraževalnih zavodov in vseh profilov, predznanje ali predizkušnje niso potrebne. Udeležba je brezplačna, nastanitev je »gverilska« v Športnem društvu Tabor, poskrbljeno je tudi za obroke. Po zaključku prejmete potrdilo o udeležbi z oceno števila izobraževalnih ur.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

Humor rešuje človeka

Nacionalni posvet

Cankarjev dom

9. september 2024

9. septembra 2024, vas ob mednarodnem dnevu pismenosti vabimo v Cankarjev dom na celodnevni Nacionalni posvet Bralnega društva Slovenije z naslovom HUMOR REŠUJE ČLOVEKA, ki je vključen tudi v Nacionalni mesec skupnega branja.

aktualnox

CŠOD OE Soča, Tolmin

Od 22. do 24. avgusta 2024

Literarna šola 2024 je namenjena odraslim udeležencem (od 18. leta naprej), ki jih zanima avtorsko literarno ustvarjanje, predvsem delo pri avtentičnem jeziku – pisanje besedil, pripovedovanje, kantavtorstvo … tudi v narečnem jeziku; tako poezija, proza kot besedila za glasbeno podlago (slovenske glasbene skupine …).

aktualnox

Bralne čajanke na daljavo

Šolsko leto 2024/2025

Prek Zoom povezave

Med 19. septembrom 2024 in 16. majem 2025

Čajanke so razdeljene na dva sklopa: BRALNE ČAJANKE NA DALJAVO I. (8 ur) in BRALNE ČAJANKE NA DALJAVO II. (8 ur) - Prijaviti se je treba na vsak sklop posebej. Vse čajanke bodo potekale preko zooma (ob četrtkih, med 17.00 in 19.00).

aktualnox

Ljubljana

7. marca 2025

Slušatelji se bodo seznanili z vrsto praktičnih napotkov, ki jih bodo lahko posredovali staršem in otrokom v predbralnem in zgodnjem bralnem obdobju; bistvo vseh izkušenj je, da je branje prijetno, koristno ... in da je dobro razvita bralna sposobnost nujno potrebna.

aktualnox

Sorodne povezave