PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Delavnica improkluzija: Raziskovanje čustev in čutenja po metodi impro gledališča

Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO, Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana

24,74 eur

Izdelek brez naslova(1)

Na praktični delavnici Društva za kulturo in izobraževanje IMPRO se bodo udeleženci po metodologiji improvizacijskega gledališča prizkusili v različnih igrah, skozi katere bodo bolje spoznali manifestacije različnih čustev in njihovo uprizarjanje. Spoznali bodo načine, kako drugi kažejo in berejo različna čustva, ter reflektirali svoj lastni čustveni proces v različnih igranih okoliščinah.

Delavnica je primerna za vse strokovne delavce v VIZ, predhodno poznavanje impro gledališča ni potrebno. Izobraževanje bo potekalo pod vodstvom izkušenih gledaliških pedagogov in improvizatorjev.
Udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi.

Prijava: Katalog KATIS do 20. marca oz. do zapolnitve mest
Več informacij: Olivija Grafenauer (info@drustvoimpro.si, 040 610 193)

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

ABC bralne pismenosti V

Družinska pismenost

Na spletu

2. do 5. oktober 2023

V Centru za spodbujanje bralne pismenosti  v Mariborski knjižnici pripravljamo strokovni posvet ABC bralne pismenosti V, s katerim želimo iz različnih vidikov osvetliti branje, bralno pismenost in bralno kulturo.

aktualnox

VMESTNOST: Med angeli in demoni

Izkustveno izobraževalno vodstvo v obliki usposabljanja s praktično delavnico ob razstavi

Galerija ZDSLU

28. september 2023

Izkustveno izobraževalno vodstvo v obliki usposabljanja s praktično delavnico, ob razstavi VMESNOSTI: Med angeli in demoni, Dušana Fišer in Katje Bednarik Sudec za pridobitev kompetenc za pripravo samostojnih vodstev za raznolike skupine in pridobitev znanj za vodenje po dotični razstavi.

zaključenox

7. julij do 12. julij 2024

v Sloveniji bo prvič potekala Mednarodna konferenca Dance and the Child International 2024. Gre za enormen dogodek, ki bo v Slovenijo pripeljal strokovnjake in plesne pedagoge ter mlade plesalce iz celega sveta in je priložnost, ki je ni zamuditi, saj se konferenca redko zgodi v Evropi.

aktualnox

Atrij ZRC in Kino šiška

5. do 8. oktober 2023

Tridnevna mednarodna konferenca Strip in skupnost je posvečena mnogostranskim vlogam in pomenu stripa v najširši družbi. Kako stripovske pripovedi pomagajo pri osmišljanju sveta, razumevanju družbenih pojavov in sprememb, kakšna je moč stripa pri ustvarjanju (umetniških) skupnosti in kako lahko pripomore k izboljšanju socialne in kulturne prepoznavnosti oziroma družbene vključenosti različnih marginaliziranih družbenih…

aktualnox

Sorodne povezave