PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

En

Dan habitata

Strokovno izobraževanje

27. september 2022

Ljubljana

59_habitat-izobrazevanje

Izobraževalni program Igriva arhitektura: Dan habitata zajema serijo različnih dejavnosti, ki se izvedejo v obsegu osmih ur ter udeleženca izobraževanja opremijo z vsemi potrebnimi znanji za izvajanje dejavnosti ob Dnevu habitata. V uvodnem delu se udeleženci seznanijo s programom Igriva arhitektura in obnovijo svoje znanje o izkustvenem učenju, se srečajo z nekaterimi dejavnostmi Centra arhitekture Slovenije ter izvedo, zakaj je danes bolj kot kadarkoli prej nujno otroke izobraževati o okolju, ki jih obdaja.

Na delavnici o opazovanju in vrednotenju okolja, ki jih obdaja, se udeleženci naučijo prepoznavati specifike lokalnega okolja in določiti dobre prakse v svoji okolici, hkrati pa pridobijo veščine, s katerimi lahko enako znanje posredujejo otrokom. Predavanji o trajnostni arhitekturi in podnebnih spremembah udeležence seznanita z nekaterimi ključnimi dognanji s področja varstva okolja in podnebnih sprememb, predvsem v povezavi z gradnjo in grajenim okoljem. Spoznajo tudi dolgoročni učinek, ki ga ima oblikovanje prostora na podnebje in skupni življenjski prostor, ter se naučijo razbirati in prepoznavati kakovostne pobude za trajnostni razvoj.

Subvencionirano ceno 8-urnega izobraževanja, program in prijavnico najdete v sistemu KATIS.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

Dan habitata

Strokovno izobraževanje

Ljubljana

27. september 2022

Izobraževalni program Igriva arhitektura: Dan habitata zajema serijo različnih dejavnosti, ki se izvedejo v obsegu osmih ur ter udeleženca izobraževanja opremijo z vsemi potrebnimi znanji za izvajanje dejavnosti ob Dnevu habitata.

aktualnox

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

9. september 2022

Z nacionalnim posvetom Vizualno pripovedovanje. Od slikanice do stripa se bo uradno pričel Nacionalni mesec skupnega branja 2022.

aktualnox

ABC bralne pismenosti IV

Strokovno srečanje

Na spletu

Med 3. in 7. oktobrom 2022

V Centru za spodbujanje bralne pismenosti v Mariborski knjižnici tudi letos pripravljajo strokovni dogodek, s katerim želijo z različnih vidikov osvetliti branje, bralno pismenost, bralno kulturo.

aktualnox

Mlado gledališče

Usposabljanje za strokovne delavce v šolstvu in kulturi

Maribor

Med 30. majem in 1. junijem 2022

Usposabljanje Mlado gledališče je namenjeno tako ustvarjalcem kot pedagogom na področju umetnosti in izobraževanja, medgeneracijska prehodnost in dialog pa močno odzvanjata v raznolikem programu.

zaključenox

Sorodne povezave