PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

En

ABC bralne pismenosti IV

Strokovno srečanje

Med 3. in 7. oktobrom 2022

Na spletu

Med 17. in 20. uro

ABC bralne pismenosti

Letošnji strokovni dogodek ABC bralne pismenosti IV bo predstavljal preplet dveh poti: na prvi bodo vsebine, ki bodo program #športajmoinberimo predstavile strokovnim delavcem, delujočim na področju spodbujanja bralne pismenosti in bralne kulture, na drugi bodo vsebine, ki bodo počastile jubilej (50 let) delovanja revije Otrok in knjiga.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

Dan habitata

Strokovno izobraževanje

Ljubljana

27. september 2022

Izobraževalni program Igriva arhitektura: Dan habitata zajema serijo različnih dejavnosti, ki se izvedejo v obsegu osmih ur ter udeleženca izobraževanja opremijo z vsemi potrebnimi znanji za izvajanje dejavnosti ob Dnevu habitata.

aktualnox

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

9. september 2022

Z nacionalnim posvetom Vizualno pripovedovanje. Od slikanice do stripa se bo uradno pričel Nacionalni mesec skupnega branja 2022.

aktualnox

ABC bralne pismenosti IV

Strokovno srečanje

Na spletu

Med 3. in 7. oktobrom 2022

V Centru za spodbujanje bralne pismenosti v Mariborski knjižnici tudi letos pripravljajo strokovni dogodek, s katerim želijo z različnih vidikov osvetliti branje, bralno pismenost, bralno kulturo.

aktualnox

Mlado gledališče

Usposabljanje za strokovne delavce v šolstvu in kulturi

Maribor

Med 30. majem in 1. junijem 2022

Usposabljanje Mlado gledališče je namenjeno tako ustvarjalcem kot pedagogom na področju umetnosti in izobraževanja, medgeneracijska prehodnost in dialog pa močno odzvanjata v raznolikem programu.

zaključenox

Sorodne povezave