PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Dance and the Child International 2024

Mednarodna konferenca

7. julij do 12. julij 2024

Ljubljana

dogodek / novica

Dance and the Child International 2024

preberi več

Bazar (29)

Z veseljem sporočamo, da bo julija 2024 v Sloveniji potekala Mednarodna konferenca Dance and the Child International 2024. Gre za enormen dogodek, ki bo v Slovenijo pripeljal strokovnjake in plesne pedagoge ter mlade plesalce iz celega sveta in je priložnost, ki je ni zamuditi, saj se konferenca redko zgodi v Evropi.

Konferenca bo prvič od obstoja daCi organizacije potekala v Sloveniji, od nedelje 7. julija do petka 12. julija 2024 v Ljubljani v soorganizaciji Pedagoške fakultete UL in JSKD.

Naš cilj je združiti široko mednarodno skupnost učiteljev, vzgojiteljev, plesnih pedagogov, športnik pedagogov, mladih plesalcev, umetnikov, raziskovalcev in drugih strokovnjakov na področju plesne umetnosti in vključevanja gibanja v učenje in poučevanje.

Zgodnja prijava: 220 eur odrasli, študenti in upokojenci 150 eur, otroci in mladostniki do 18 let 100 eur. Rok za zgodnjo prijavo je 15. februar 2024.

Sorodna usposabljanja

Vsa usposabljanja

Sekcija za domoznanstvo in kulturno dediščino prevzema pobudo, da se po lanskem posvetu opravi še refleksija vsaj v delu ciljne skupine, ki se nanaša na mlajšo generacijo, in tako na podlagi zbranih dragocenih podatkov in primerov dobrih praks izkoristi dano priložnost in »zgodbo« še nadgradimo.

zaključenox

Knjižnica Otona Župančiča

13. marec 2024

Pogovarjali se bomo o značilnostih knjižnih serij in njihovi moči, da motivirajo za branje.

aktualnox

Izluščiti sonce in sence

Izkustvena delavnica avtentičnega pisanja, Pisanje skozi osebnostno rast

Cepetka Ljubljana

23. do 24. marec in 6. do 7. april 2024

Pozornost bomo usmerili k opazovanju lastnega ustvarjalnega procesa in njegovih splošnih zakonitosti, osredotočili se bomo na iskanje notranjih vsebin, na proces pisanja, zastoje pri pisanju in vredotenje lastnih besedil.

aktualnox

(Ne)kreativne delavnice pisanja

Pesniška delavnica JSKD

Center za poezijo Tomaža Šalamuna

Ob petkih od 1. marca do 17. maja 2024

Na desetih zaporednih delavnicah bodo udeleženci pisali avtorsko poezijo po vajah iz priročnika Poezija - kako spodleteti bolje (JSKD, junij 2024), avtorja in pesnika dr. Zorana Prevca. Desetim vajam sledi javno branje pesmi in predstavitev priročnika, predvidoma v petek, 31. maja 2024, v Ljubljani ali Celju.

aktualnox

Related links