PRIJAVA

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se

Prijavite se

Sl

Išči po kategorijah

Filtrirana vsebina

ABC bralne pismenosti IV

Strokovno srečanje

Na spletu

Med 3. in 7. oktobrom 2022

V Centru za spodbujanje bralne pismenosti v Mariborski knjižnici tudi letos pripravljajo strokovni dogodek, s katerim želijo z različnih vidikov osvetliti branje, bralno pismenost, bralno kulturo.

aktualnox

Mlado gledališče

Usposabljanje za strokovne delavce v šolstvu in kulturi

Maribor

Med 30. majem in 1. junijem 2022

Usposabljanje Mlado gledališče je namenjeno tako ustvarjalcem kot pedagogom na področju umetnosti in izobraževanja, medgeneracijska prehodnost in dialog pa močno odzvanjata v raznolikem programu.

zaključenox

Poletna plesna šola 22

Plesne vsebine za vse starostne skupine in plesne pedagoge

Ljubljana

Od 27. junija do 2. julija

Poletna plesna šola v prvem tednu počitnic ponuja številne plesne klase in delavnice, ki jih vodijo domači in tuji plesni strokovnjaki. Program je zasnovan tako, da se lahko vključijo tako popolni začetniki kot tudi plesalci z bogatim predznanjem.

aktualnox

Igriva arhitektura za šolo

SUBVENCIONIRANO IZOBRAŽEVANJE ZA PEDAGOGE IN DRUGE STROKOVNE DELAVCE V VIZ

Ljubljana

Od 26. do 28. avgusta 2022

Usposabljanje želi pomen kakovostno grajenega prostora in arhitekture približati vsem, ki lahko to vedenje širijo naprej in s tem prispevajo k dvigu prostorskih vrednot, prostorske pismenosti ter bivanjske kulture naše družbe. Možnost prijave v sistemu KATIS.

aktualnox

ZOOM.15

Filmskovzgojna izobraževanja za pedagoge

Ljubljana

šolsko leto 2021/22

Pionirski dom v sklopu Mednarodnega filmskega festivala za otroke in mladostnike ZOOM.15 začenja s filmskovzgojnimi izobraževanji za pedagoge, ki bodo potekala vse šolsko leto. Namenjena so učiteljem izbirnega predmeta Filmska vzgoja v osnovni šoli in Film v srednji šoli, mentorjem filmskih krožkov ter drugim (prihodnjim) pedagogom, ki vključujejo film v…

zaključenox

Related links

A national cross-sectoral project, the Cultural Bazaar brings together and connects educational institutions, cultural institutions, and cultural workers (authors, artists, educators from museums, theatres, libraries, …).

Kulturni bazar, Cankarjev dom

Prešernova cesta 10, 1000 Ljubljana

info@kulturnibazar.si